Fen Edebiyat Fakültesi 2022 Yılı Mezuniyet Töreni

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni 27.06.2022 tarihinde İlahiyat Fakültesi İÇDAÇ Kara Yusuf Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleşti. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin KANTEN'in açılış konuşmalarıyla başlayan törende toplamda 13 farklı bölümün mezunlarına diplomaları verildi.

Mezuniyet törenine katılan Arkeoloji Bölümü öğrencileri diplomalarını ve  bölümü dereceyle bitiren Şevval ATEŞ, Ali İbrahim KIRLI ve Kübra DEMİR ise onur belgelerini Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turan TAKAOĞLU'ndan aldılar.

Mezuniyet törenine bölümümüz akademik personeli Prof. Dr. Rüstem ASLAN, Doç. Dr. Derya YALÇIKLI, Dr. Öğr. Üyesi Veysel TOLUN, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin YAMAN, Dr. Öğr. Üyesi Volkan DEMİRCİLER, Arş. Gör. Murat AY, Arş. Gör. Caner BAKAN ve Bölüm Sekreteri Gülsüm ULUKAN da katılarak öğrencilerimizi tebrik etmişlerdir.

2022 Yılı Mezuniyet Töreni fotoğraf albümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.