Mazeret Kayıtları için yapılması gerekenler

2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kayıt yenileme haftasında çeşitli nedenlerle kayıt yaptıramayan öğrencilerimizin aşağıda belirtilen tarihlerde gerekli işlemleri yapması gerekmektedir.

Mazeret Kayıtları için Dilekçe Toplama Tarihleri; 22-24 Şubat 2016 12:00'a kadar dilekçelerin Dekanlık Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Dilekçe için tıklayınız...

Yukarıda belirtilen tarihlere göre dilekçe veren öğrencilerimiz  ders kayıtlarını 25-26 Şubat 2016 tarihleri arasında yapması gerekmektedir.

Belirtilen tarihlerde dilekçe vermeyen ve kayıt yenilemeyen öğrencilerimizin 2015-2016 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kayıt yenilemeleri yapılamayacaktır.

Bu duyuru, tebliğ niteliğinde olup, kayıt yaptıramayan öğrencilere ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.