Fen- Edebiyat Fakültesi

22.09.2017 Güncel Güz Yarıyılı Ders Programı

Haftalık Ders Sınav Takip Sistemi

22.09.2017 tarihli güncel ders programı dosya ekinde pdf formatında yer almaktadır.

Ders seçme işlemleri tamamlanmış olup Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının Ders açılmasına ait 21 Şubat 2013 tarih ve 105-330 sayılı yazılı kararına göre 8 öğrencinin altında kalan derslerin açılamayacağı belirtilmekte seçilen derslerin kontrolü yapılarak açılmayacak durumda olan derslerin ekle-sil haftasında danışmanlarınızla iletişime geçilerek değiştirilmesi mağduriyet yaşamamanız için önem arz etmektedir.

Ders programını en güncel hali için Haftalık Ders Sınav Takip Sisteminden üst menüde "Bölüm Ders Programı" linkinde yer alan Bölüm Ders Programı Dökümü menüsünden Fakülte Adı: Fen Edebiyat, Bölüm: Arkeoloji, Sınıf: Sınıfınız, Şube: A olacak şekilde giriş yaparsanız Haftalık Ders Programınıza ulaşabilirsiniz.

Bu sistemle Haftalık Ders Programı bazında, Öğretim üyeleri bazında program dökümü alınabilmektedir.

Programda en sol sütünda dersin işleneceği saatler yer almaktadır. Derslerin öncelikle kodu, adı, dersi veren öğretim üyesi bilgileri altında dersin yapılacağı derslik belirtilmektedir. Örn: 107(P-S-G-AT-TT). 107 numarası dersin işleneceği sınıfı göstermektedir. 001-010 'nolu derslikler A Blok zemin kat (kantin katı), 101-110 'nolu derslikler A Blok 1. kat, 111 ve üzeri numaralar B blokta, 201-210 'nolu derslikler A Blok 2. kat, 211 ve üzeri numaralar B blokta, 301-310 'nolu derslikler A Blok 1. kat, 311 ve üzeri numaralar B blokta  bulunmaktadır. Beden Eğitimi dersleri Hasan Mevsuf Spor Salonunda (Terzioğlu Kampüsü TOKİ girişinde), Müzik dersleri Troia Kültür Merkezinde yapılmaktadır (Fen Edebiyat Fakültesi arkasında).

Ekler

22.09.2017 Arkeoloji 2017-2018 Güz Programı.pdf